2.11.2013

Ensimmäiset epikset


Aamulla, kun kamat oli pakattu, Nemo lenkitetty, nakit pilkottu ja kameran akku ladattu, oli Nemo joukkoineen valmiina lähtemään Lohjalle epävirallisiin agilitykisoihin. Automatkalla yritin pähkäillä, että mihin luokkiin me uskaltauduttaisiin: agimölleihin, hyppymölleihin vai supermölleihin? Supermölleissä oli vain putkia ja hyppyjä, rata oli lyhyempä (10-12 estettä) ja esteet kauempana toisiaan. Päätin kysyä paikan päältä kuinka pitkä normaali möllirata olisi, jos siihen uskalduttaisiin niin että ohjaaja muistaisi radan..


Saavuttiin Lohjalle melkein samaan aikaan kun Riina ja Timikin. Oltiin sovittu, että nähtäisiin epiksissä, kun molemmat sinne pääsivät! Tavattiin Riina ja Timi viime kesänä Suurleirillä, mutta ei siitä nyt enempää. Riina päätti osallistua mölleihin sekä hyppy- että agiradalle. Radat olivat 15-22 estettä pitkiä tiedon mukaan. Ajattelin, että "Mitä mä muka menetän, jos osallistun kanssa agi- ja hyppymölleihin!", joten se oli menoa sitten..


Aika ennen möllimakseja meni minijä ja medejä katsellessa. Saatiin myös tietää kisajärjestys: R ja T kolmansia ja minä ja N vikoina. Sitten kisamaan!


Voi ihanaa kuinka YouTube kakkasi tän videon laadun täysin! Nyyh..
Ylipäätään meillä meni toosi hyvin ekoiksi kisoiksi. Agiradassa oli omia tyhmiä virheitä niinkuin alun putkeen ohjaamisen puuttuminen ja valssin myöhästyminen + putkesta kutsuminen. Mutta pääasiahan oli se, että eka kisat selvittiin hengissä ja tää oli vaan yksi leikkimielinen kisa ja meillä Nemon kanssa oli hauskaa! Hyppyrata meni huomattavasti paremmin, vaikka alussa unohdin kutsua Nemoa oikeaan suuntaan. Tästä vain ylöspäin! Kukaan ei ole mestari alottaessaan sanon minä. Riinalle ja Timillekkin agiradasta HYL, mutta hyppyrata nolla ja sijoittuivat toiseksi! Onnittelut vielä! R&T:n blogiin tästä.


Palkintoposeeraus ja kaverikuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti